Saturday, 4 June 2011

Ringan-Ringan Dengan Budak Straight

4 Jun 2011
dalam pukul 10 lebih semalam, pagi la kan, ada abang angkat aku mesej, abang angkat aku ni kawan aku punya cousin, actually dah lama tak jumpa dia..aku kenal dia dari kecil lagi, then bila aku dah besar aku tak jumpa dia lagi sebab aku tak keluar rumah dah bila dah besar...dia pun segan nak tegur aku...hurmmm...then tahun ni aku jumpa dia balik dekat FACEBOOK...

actually aku dari kecil dah suka kat dia, sebab dia ensem...tahun ni aku terus terang dekat dia yang aku ni PLU..then dia cakap dia tak kesah..dia cakap yang dia ni STRAIGHT..tapi kadang2 dia perlu kan SUCK juga...hahha...aku kebingungan...

semalam bersamaan 4 Jun 2011, dia mesej, dia cakap dia ada dekat rumah cousin dia a.k.a kawan aku...then aku cakap la ok, dia balas, tak pe la kalau tak nak jumpa, aku cakap yang aku belum mandi lagi, aku dekat rumah sorang2 time tu, then dia balas, "abang datang rumah adik je la" aku pun ok je la...
lepas je aku mandi, then aku tengok dekat depan rumah aku, dia tengah tunggu, then aku pakai baju cepat2, lepas jer aku pakai baju, aku terus pergi depan, tengok2 dia dah tak ada...dia cakap aku lambat sangat..hahah...

aku baru nak mesej dia, dia dah call aku, aku cakap tadi tengah mandi la..lepas tu dia datang balik ikut pintu belakang pulak...aku pun terkejut tiba2 ada orang pulak kat dapur aku...then kite orang duduk dekat ruang tamu, dia main cuit2 pipi aku pulak..hahah..aku pun terkejut juga...then dia suruh aku tutup pintu, aku cakap la "pergi la tutup" dia pun tutup pintu...

aku rasa lain macam je...lepas tu tiba2 dia cium pipi aku, dia cium seluruh leher aku...aku pun apa lagi, haha..stim la kan....hurmmm..dia ni tak suka cium mulut, lepas tu aku jilat jer mulut dia, tapi dapat sikit jer sebab dia tepis....lepas tu dia bangun kan aku, dia peluk2 aku, aku pun raba2 dia punya batang...

lepas tu dia bawa aku pergi bilik adik aku...dia baring kan aku..ganas gila kut...tak tau lak aku orang STRAIGHT ni kalau gersang, ganas cam tu sekali...dia ramas2 aku punya dada, then aku keluar kan perlahan2 dia punya batang, panjang juga la...dia tolak kepala aku pergi ke batang dia, aku pun kulum la dia punya batang...lepas tu dalam berapa minit dia pun pancut dalam mulut aku...yarkkk.....tak sedap la air mani ni....tak suka aku..hahah....aku cepat2 pergi buang...then aku suruh dia pergi bilik air tuk cuci, bila dia keluar jer dia terus terkam aku then cium pipi aku....dia tak leh lama sebab dia nak bawa makcik dia balik kampung...thaz all...

1 comment: